به گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری مغان امروز سه شنبه دوم فروردین پیام تبریکی به مناسبت روز جهانی آب از سوی مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی مغان صادر شد.
در پیام مهندس وثوقی مدیر عامل شرکت بهره برداری مغان در مورد روز جهانی آب آمده است :
ضمن تبریک فرا رسیدن دوم فروردین (22 مارس) روز جهانی آب به همکاران در صنعت آب و تقدیر و تشکر از زحمات بی شائبه آنان در بخش آب، با توجه به اهمیت این ماده حیاتی در این برهه از زمان ابراز امیدواری نمود با مشارکت همدیگر و با ارتقاء مسئولیت اجتماعی خود در قبال منابع آب، بتوانیم با حرکت در مسیر فرهنگسازی برای مصرف بهینه آب، صیانت از منابع آب و پایداری برنامههای توسعه، وظیفه و دین خویش را برای نسل حاضر و آیندگان به درستی ایفا نماییم.
بدون شک هر اقدام و برنامه ای برای مدیریت منابع آب، بدون مشارکت و نقش آفرینی موثر کشاورزان عزیز به عنوان ذینفعان اصلی آب، نتیجه مطلوب نخواهد داشت و بر این اساس است که باید عزم عمومی برای مدیریت بهینه و پایدار منابع آب ایجاد شود و استمرار یابد.
نورالدین وثوقی - مدیر عامل شرکت بهره برداری مغان